Meistä

Ammatit muuttuvat ja katoavat, mutta moni asia myös pysyy. Sukellamme tällä sivustolla eri alojen nykypäivään, historiaan ja tulevaisuuteen. Videoita ja kuvia katsellessa ja tekstiä lukiessa huomaat, että perinteisille kädentaidoille on edelleen kysyntää. Panet varmasti myös merkille, että monet ennen raskaat ja vaaralliset työt ovat digitalisaation ansiosta muuttuneet kevyiksi ja turvallisiksi. Lisäksi useissa ammateissa työnkuva on tulevaisuudessa nykyistäkin monipuolisempi ja vaihtelevampi!

Kouluille

Esittelemme tällä sivustolla töitä, joihin on mahdollista kouluttautua Suomen monissa ammattioppilaitoksissa. Toivomme, että mahdollisimman moni sivustolla vierailevista löytääkin sivustolta itseään kiinnostavan koulutusalan. Suosittelemme hyödyntämään materiaalia erityisesti oppilaanohjauksessa ja taide- ja taitoaineiden sekä historian ja yhteiskuntaopin tunneilla.

Yhteistyökumppanit

100 ammattiosaajaa ennen, nyt ja tulevaisuudessa on osa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Tuotamme sivustolle uutta sisältöä vuoden 2017 ajan, jonka jälkeen se on käytettävissä täydessä mitassaan. Sivuston on tuottanut Skills Finland ry, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen ammattikoulutuksen ja -osaamisen arvostusta.

Olemme tuottaneet sivuston yhteistyössä lukuisten yhteistyötahojen kanssa. Kiitokset haastateltaville, yrityksille ja oppilaitoksille, jotka avasivat meille ovensa!

Yhdistyksemme julkaisee opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta myös Ammattiosaaja-lehteä ja www.ammattiosaaja.fi-verkkopalvelua, jotka auttavat nuoria ammatinvalinnassa kertomalla ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista.

 

 

 

Jaa kaverille

#ammattiosaaja
Etusivulle